Senior Event i Fortnox Arena.

Vårt distrikt var, som vanligt, representerad vid Senior Event i Fortnox Arena.

Det var ganska mycket folk, särskilt i onsdags vid 11-tiden då Ingmar Nordström spelade. Han är sannerligen inte dålig och hans fina sax-spel gick verkligen hem.

Många Förbund och föreningar var representerade, de flesta politiska partier. t.ex. Vi hamnade mittemot SD. PRO och SPF fanns med liksom Region Kronoberg och Länstrafiken., Även ett gäng som puffade för Bridge och satt där och spelade hela tiden.

Eftersom vi fick syn på Smålandsposten gav Britt-Marie och jag Jens Persson en liten känga. Okej, de hade en liten snutt i torsdagstidningen med några bilder.

Men herregud. De kunde inte ens tala om vem som spelade!

Så vi efterlyste ett reportage. Vad står Senior Event för? Vilka vänder de sig till? Hur upplever de deltagande förbunden, föreningarna och partier evenemanget.

Vi får se om Jens tar till sig detta till nästa år.

Vi som tjänstgjorde de här 2 dagarna var Britt-Marie Denborg, Gun Bäck, Ann Carlsson, Ulla Holmgren, Lasse Hammarström och Leif Petersson. Vi hade många givande samtal och vi tror vi fångat upp några nya medlemmar. Inspirerande!

LEIF