Reumatikerdistriktet vid News 55 seniormässa

Reumatikerdistriktet har haft en monter vid News 55 seniormässa i FortNox Arena.

Den 23:e tjänstgjorde bl.a Alvesta och Ljungbyföreningarna. Britt och Britt-Mari hade varit och monterat upp distriktets fina disk. Den var iögonfallande, kanske borde vi hamnat på en lite bättre plats. 

Basen för mässan heter Artur Ringart (gammal sportjournalist) och jag fick äran att prata med honom. Han ville veta lite om linedance-grupperna. 

I dag var Leif uppe och tjänstgjorde, åter med Britt och Britt-Mari (de har dragit ett väldigt stort lass i denna mässa) mellan 10-12 sedan skulle jag dansa line-dance med en PRO-grupp. Först uppträdde Bryndis grupp och sedan Doras grupp där jag ingår. Tror vi klarade av det bra i båda grupperna! 

Det började komma in väldigt mycket folk vid halv-ett.tiden för klockan 13.00 skulle Siw Malmqvist uppträda. Jag stannade kvar och lyssnade på ett par av hennes låtar. En levande legend faktiskt.

Leif

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.