Reumatikerdagen 2017

Reumatikerdagen onsdag den 11 oktober

Reumatikerdistriktet Kronoberg firade internationella reumatikerdagen

Reumatikerdistriktet Kronoberg firade internationella reumatikerdagen onsdag den 11 oktober med att  vara på plats på Växjö stortorg under en torgdag.

Vi hade fått hjälp av ABF med att sätta upp ett tält och det tillsammans med vår monter och stora affisch gjorde att vi fick bra kontakt med flera Växjöbor som var ute och torghandlade.

Vi var sammanlagt 9 medlemmar från 3 distrikt (Ljungby, Uppvidinge och Växjö) som tjänstgjorde och hjälptes åt att svara på frågor och värva nya medlemmar. Stort utbud av Förbundets alla broschyrer samt även information om Funkibators hjälpmedel fanns på plats. 

De flesta frågor som vi fick handlade om  Artros. Men många var nyfikna på oss och våra program. Så vi tyckte dagen blev bra och vi var överens om att det är viktigt att visa upp sig!

Leif

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.