Medlemsmöte nya medlemmar

Medlemsmöte nya medlemmar

Vi har inbjudit våra nya medlemmar till en träff, 17 personer hade hörsammat kallelsen.

 Leif hälsade välkommen och sedan presenterades alla i styrelsen. Görel var inte närvarande men Leif visade en bild av henne i stället! Sedan berättade i tur och ordning Anita, Leif, Ann, Conny, Britt-Marie och Britt om sina sysslor och arbete i föreningen.

Därefter visade Mona från Korpen hur det går till när vi har sittgympa. Först en andningsteknik och sedan fick vi gympa till Jokkmokks-Jokkes “Kulli Gulla”. Kul!

Sedan var det Johans tur, han berättade om de badgrupper som han står för. Trevlig man med skånska rötter! 

Sist ut var Guillermo som pratade om dynamisk träning och vi fick jobba lite själva (armarna uppåt sträck). Efter det var det dags för kaffe och smörgåsar och då var det  Guillermos tur igen, denna gång som trubadur. “Jag ger dig min morgon” “Jag vill tacka livet”, 2 fina tolkningar. Och sedan fick vi sjunga allsång till “Guantanamera” Det var nostalgi!

Stort tack till alla som fixat mackorna och kaffet. Vi tror alla hade behållning av kvällen, det lät så i alla fall!

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.