Hälsotema på Vallhagen

Vi hade inbjudit till ett medlemsmöte med rubrik “Hälsotema”. 

 Först ut att informera var Sanna som har en fotvård i Växjö. Sanna kommer från Kirgizistan, ett kustlöst och kuperat land som  gränsar till Kazakstan, Kina, Tadzjikistan och Uzbekistan.

Sanna propagerade mycket för att gå barfota när man kan. Salt och även kaffesump (!) är bra för fötterna. Att smörja in fötterna då och då är väldigt viktigt. De flesta av oss är slarviga med hur vi går och vilket skoval vi gör. 

Sedan fick vi lyssna till Anders Iskristall. Han är en licensierad kostrådgivare. Med utgångspunkt från ett blodprov kan han hjälpa. Själv har han jobbat med detta i 18 år och hade tidigare 4 kroniska sjukdomar som han behandlat själv. När han ombads ge tips på bra mat sa han bl.a att man  skall vara försiktig med falukorv!

Avslutningsvis fick vi lyssna till Amanda som berättade om olika Aloe Vera-produkter. De tillverkar ca 200 olika produkter. Ursprunget kommer från Aloe Vera-bladen som finns i Dominikanska Republiken. Amanda informerade om en hälsodryck som finns i 3 olika smaker. I sortimentet finns även tandkräm, 3 olika sorters schampo samt flera lotions och tvål. Aloe Vera kan hjälpa mot brännskador, något som inte alla visste!

Vi var 17 medlemmar som hade kommit till denna intressanta kväll.

Leif

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.