Barnkliniken Växjö

Besök på Barnkliniken

I höst var BrittMarie och Görel på besök hos Barnkliniken på lasarettet i Växjö.

De överlämnade några gåvor från Reumatikerförbundet till Lekterapin. De blev mycket glada och tacksamma,Gåvorna var några “Kalle Kanin” samt ett par böcker om samme Kalle.

Kerstin Bergdahl och Peter tjänstgjorde just den dagen. Görel talade om, att Lille Kanin gick att maskintvätta och att de kunde höra av sig, om/när Lille Kanin blev sliten och behövde förnyas. Roligt att kunna glädja några!