40-års Jubileum Ljungby.

Reumatikerföreningen i Ljungby har firat 40-årsjubileum. 

 

Reumatikerföreningen i Ljungby har firat 40-årsjubileum. Festen avhölls i Godsmagasinet, en lokal som faktiskt varit det en gång i tiden men som nu mycket smakfullt är inrett till en samlingslokal.
 
Eva Karlsson inledde och hälsade de 42 gästerna välkomna.
Föreningen hade engagerat Anders Nilsson och Kennet Malm från Växjö som underhållare. Anders är välkänd sångare som har medverkat i många uppsättningar av Linnéateatern. Han har studerat opera och sjungit på scener i Wien.
 
 Kennet Malm, duktig pianist, briljerade med gamla kända örhänge. Ett trevligt inhopp gjorde även Lars-Olof Johansson på trumpet. Han har tidigare spelat i Bigge Bolmés storband.
 
Efter att avnjutit en fantastisk måltid kallade Eva fram 4 trotjänare som fick varsin nål. Bertil Andersson, Agneta Löfqvist, Ann Dennermyr och .Elisabeth Lindberg. Ann fick f.ö en guldnål för 19 år i styrelsen, sannerligen inte illa. Respekt!
Ljungbys kommunalråd Ann Charlott Wiesel tillhörde gästerna och hon gratulerade föreningen till de 40 åren.
 
Eter kaffet blev det så lottdragning på ett verkligen fint och gediget prisbord. 
 
0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.